Fornøyde gutter etter flotte konserter i Ely og Cambridge

Hoppebilde-StGeorges

Det ble en minnerik tur for Oslo Domkirkes Guttekor, som avsluttet sin konsertturné i St. George’s Church i Cambridge, rett før Norges nasjonaldag. Fem hektiske konsertdager med «norsk musikk» på programmet, falt i god smak hos det engelske publikum. Første konsert ble avholdt i vakre Ely Cathedral, og deretter gikk turen videre til St. Marks’ og St. George’s Church i Cambridge. Turens største opplevelse må nok sies å være besøket hos King’s i Cambridge. Det ble en fantastisk opplevelse å få være VIP gjester på Evensong i King’s College Chapel, samt få se hvordan guttenes hverdag fortoner seg på King’s College Boarding School.

Har du lyst til å synge i guttekoret? Ta kontakt med Ann-Kristin på email AM587@kirken.no.