«Barnekormaraton»

Lørdag 21. mars kl. 13.00 – 14.30 i Oslo domkirke

I anledning Kirkemusikkfestivalens jubileum, arrangeres «barnekorstafett» med et utvalg barnekor fra Oslo. Tanken bak dette er å vise publikum noe av det fremragende arbeidet som gjøres med unge kor i vårt kirkemusikkmiljø. Hvert av korene holder en minikonsert, før alle de medvirkende samles om et fellesnummer. I tillegg til fire Oslo-baserte kor har vi invitert Göteborg Domkyrkas Flickkör og dirigent Petter Ekberg til å bidra med en noe lengre konsert. Vi håper dette blir et fruktbart møte mellom kor fra Norge og Sverige, og en vakker konsert for publikum.

Medvirkende kor:

Oslo Domkirkes Guttekor – dirigent David Maiwald

Trefoldighet jentekor – dirigent Edle Stray-Pedersen

Bislett Guttekor – dirigent Marius Astrup Thoresen

Göteborg Domkyrkas Flickkör – dirigent Petter Ekberg

Billetter: Ticketmaster.no

Arrangør: Oslo Internasjonale Kirkemusikkfestival